23 Oct, 2018

                                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Kampreferat Trott 2 - HFK
  • Kampreferat HFK - Hemmingstad FK
  • Kampreferat Moster - HFK
  • Troppen Moster - HFK
  • Kampreferat HFK - Kolnes

Trott 2 - Haugaland FK 1-2 (0-1) 8. Runde i 6 div av 03 - 08.06.2015
Tilskuere: 5 (pluss noen som stoppet litt opp når de gikk tur forbi banen)

Trener Per Øyvind var noen hårstrå mindre når vi var klar for avreise til Rommetveit og møte med Trott 2. I utgangspunktet var det få som kunne stille, og flere avbud i siste liten gjorde at vi reiste inn med en megatynn tropp. Allikevel klarte vi å mønstre en god 11'er og et par på benk. Hovedoppgaven var å riste av seg det stygge tapet mot Torvastad 2 i forrige runde.

Read More

Haugaland FK - Hemmingstad FK 2-4 (2-0) 5. Runde i 6. div av 03 - 18.05.15
Tilskuere: 29

Det var duket for årets første toppoppgjør når Haugaland FK tok imot Hemmingstad på Avaldsnes. Spenningen var til å føle og ta på. En kamp begge ville vinne! 

Read More

Moster IL - Haugaland FK 0-3(0-5) 4. Runde i 6. div av 03 - 11.05.2015
Tilskuere: 3 stk og en hund.

Etter en liten times kjøring, kom vi omsider frem til Moster Grendapark. Gaderobene samt "utedoen" som møtte gutta hadde sett sine bedre dager, lys i garderoben var det heller lite av, ettersom Erik "Brattis" Bratthammer skulle leke elektriker med en galvanisert vinkel han fant utenfor. Men, etter en liten stund fikk gutta summet seg sammen og Per var klar for peptalken før kamp.

Read More

Troppen til bortekampen Moster - Haugaland FK

I kveld drar Haugalands sønner til Moster for å møte nettopp Moster. Kl 20:00 er det avspark på Moster Grendapark og trener Per Øyvind Solstrand tar med seg følgende tropp: Martin Fauskanger, Ronny Skogen Sztankay, Tommy Solgård, Christer Eriksen, Jonas Melsom, Morten Stiansen Haugeland, Akam Jaff, Hendrik Magnussen, Anwario Jabur, Niklas Gustafsson, Erik Bratthammer, Reynaldo Andrés F. Galáz, Stian Langeland og Torjahn Håbjørg.

Lykke til gutter!

Read More

Haugaland FK - Kolnes 4-3(4-1) 3. Runde i 6. div av 03 - 04.05.2015
Tilskuere: ca 4

Kampen ble flyttet til gressbanen på Skeie i siste øyeblikk og dermed var det duket for første møte med ekte gress for gutta. Når det i tillegg var litt regn i lufta var det en glatt bane, noe som betydde at ballen gikk fort og Per Øyvind med sine grussko var som bambi på isen.Haugaland FK kom som slakt fra forrige kamp, hvor man tapte 2-6 mot Skjold IL i Rogalandscupen. Nå er riktignok Skjold IL et 4divisjonslag, men det er aldri gøy å tape med kalassiffer.. MEN gutta børstet det av seg og leverte en gnistrende førsteomgang mot Kolnes.

Read More

Trott 2 - Haugaland FK 1-2 (0-1) 8. Runde i 6 div av 03 - 08.06.2015
Tilskuere: 5 (pluss noen som stoppet litt opp når de gikk tur forbi banen)

Trener Per Øyvind var noen hårstrå mindre når vi var klar for avreise til Rommetveit og møte med Trott 2. I utgangspunktet var det få som kunne stille, og flere avbud i siste liten gjorde at vi reiste inn med en megatynn tropp. Allikevel klarte vi å mønstre en god 11'er og et par på benk. Hovedoppgaven var å riste av seg det stygge tapet mot Torvastad 2 i forrige runde.

Med Martin i mål med en fortid fra Trott, så hadde vi stålkontroll på den taktiske biten. Første omgang var preget av stillingskrig av begge lag og ingen fikk satt inn noe skikkelig trøkk, men det var kanskje Trott som var farligst frempå med blant annet et skudd i stolpen og en brent straffe. Tror forresten den ballen havnet på sjøen. Det var en litt ivrig Bratthammer som dyttet på noen Trottspillere etter de hadde satt press på Haugaland over en lengre periode og dommeren var ikke i tvil. Det var han ikke i hele kampen og det var mye rart det ble dømt på. Usedvanlig mange gule kort ble delt ut og det morsomste var vel at trener Per Øyvind fikk gult kort for manglende leggskinn. Det var allikevel Haugaland som skulle score først. Etter fart på venstresiden og noen forvirret Trottspillere etterpå fikk Haugaland et frispark. Den ble slått inn av Per Øyvind som hadde en god fot. Inni boksen fikk Morten noenlunde kontroll på ballen, men den spratt videre til en årvåken Erik Stanzen som fikk lurt ballen inn i nota. Den omtalte straffen kom etterpå, og Haugaland skal være glad det var 0-1 til pause til tross for helt greit spill. I pausen ble det påpekt at vi måtte bli mer konsentrert i mottak og kontroll av ball, ettersom vi mistet mange "enkle" baller. 

Andre omgang var ikke så veldig ulikt første, selv om det kanskje var hakket jevnere. Også her skulle Trott 2 få en straffe av en uheldig Bratthammer som skulle lage sitt andre for dagen. Han kaster seg inn i en takling og klarer å komme på ballen, men uheldigvis måtte han igjennom mannen for å komme til ballen. Denne gangen er det ingen nåde fra Trott 2 som hamrer ballen bak Martin som forøvrig mente han EGENTLIG hadde tenkt å gå til den siden ballen kom. Dermed var det 1-1 på tavla. Haugaland sin tynne tropp var slitne og Trott fortsatte å angripe, men en god forsvarsfirer med Per Øyvind i front ryddet unna slik at det ikke ble de store sjansene. Derimot våknet Anwar på topp etter å lusket rundt i offside i 60 miuntter og kicket inn Messi-genet sitt. I samspill med Stanzen danset han seg forbi et par Trottspillere og fikk lurt ballen forbi keeper og dermed var det 1-2 til Haugaland! 

På slutten var det duket for et comeback for Haugaland. Kenneth Tvedt som ikke hadde spillt en offisiell kamp for Haugaland FK siden April 2014 grunnet skade fikk avlaste Erik Stanzen de siste 15 minuttene og byttet plass med Toan som hadde holdt den defensive midtbaneplassen. Kenneth hindret flere overganger og måtte tåle å få se det gule kortet da han la ned en Trottspiller som var på full vei igjennom et ubalansert Haugalandforsvar. Tiden rant seint ut, men den rant i favør Haugaland. Og når dommeren ikke kunne legge til flere minutter og blåste i fløyta si var seieren et faktum. Haugaland FK hadde tatt 3 poeng på Rommetveit i det som klassifiseres som en ordentlig sliteseier. 

Trenerens kommentar: 
"
Slitekamp, der det blir bevist hvor viktig innsats er i denne divisjonen. En av de deiligste tre poengerene eg har opplevd som trener og spiller."


Banens
beste:
3p: Per Øyvind Solstrand
2p: Akam Jaff
1p: Anwario Jabur, Martin Fauskanger og Toan Chi Nguyen

Mål: Erik Stanzen og Anwario Jabur
Assists: Morten Haugeland og Erik Stanzen
Gule kort: Per Øyvind Solstrand, Anwario Jabur, Kenneth Tvedt, Morten Haugeland og Erik Bratthammer

Kommenter denne saken