23 Oct, 2018

                                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Kampreferat Trott 2 - HFK
  • Kampreferat HFK - Hemmingstad FK
  • Kampreferat Moster - HFK
  • Troppen Moster - HFK
  • Kampreferat HFK - Kolnes

Trott 2 - Haugaland FK 1-2 (0-1) 8. Runde i 6 div av 03 - 08.06.2015
Tilskuere: 5 (pluss noen som stoppet litt opp når de gikk tur forbi banen)

Trener Per Øyvind var noen hårstrå mindre når vi var klar for avreise til Rommetveit og møte med Trott 2. I utgangspunktet var det få som kunne stille, og flere avbud i siste liten gjorde at vi reiste inn med en megatynn tropp. Allikevel klarte vi å mønstre en god 11'er og et par på benk. Hovedoppgaven var å riste av seg det stygge tapet mot Torvastad 2 i forrige runde.

Read More

Haugaland FK - Hemmingstad FK 2-4 (2-0) 5. Runde i 6. div av 03 - 18.05.15
Tilskuere: 29

Det var duket for årets første toppoppgjør når Haugaland FK tok imot Hemmingstad på Avaldsnes. Spenningen var til å føle og ta på. En kamp begge ville vinne! 

Read More

Moster IL - Haugaland FK 0-3(0-5) 4. Runde i 6. div av 03 - 11.05.2015
Tilskuere: 3 stk og en hund.

Etter en liten times kjøring, kom vi omsider frem til Moster Grendapark. Gaderobene samt "utedoen" som møtte gutta hadde sett sine bedre dager, lys i garderoben var det heller lite av, ettersom Erik "Brattis" Bratthammer skulle leke elektriker med en galvanisert vinkel han fant utenfor. Men, etter en liten stund fikk gutta summet seg sammen og Per var klar for peptalken før kamp.

Read More

Troppen til bortekampen Moster - Haugaland FK

I kveld drar Haugalands sønner til Moster for å møte nettopp Moster. Kl 20:00 er det avspark på Moster Grendapark og trener Per Øyvind Solstrand tar med seg følgende tropp: Martin Fauskanger, Ronny Skogen Sztankay, Tommy Solgård, Christer Eriksen, Jonas Melsom, Morten Stiansen Haugeland, Akam Jaff, Hendrik Magnussen, Anwario Jabur, Niklas Gustafsson, Erik Bratthammer, Reynaldo Andrés F. Galáz, Stian Langeland og Torjahn Håbjørg.

Lykke til gutter!

Read More

Haugaland FK - Kolnes 4-3(4-1) 3. Runde i 6. div av 03 - 04.05.2015
Tilskuere: ca 4

Kampen ble flyttet til gressbanen på Skeie i siste øyeblikk og dermed var det duket for første møte med ekte gress for gutta. Når det i tillegg var litt regn i lufta var det en glatt bane, noe som betydde at ballen gikk fort og Per Øyvind med sine grussko var som bambi på isen.Haugaland FK kom som slakt fra forrige kamp, hvor man tapte 2-6 mot Skjold IL i Rogalandscupen. Nå er riktignok Skjold IL et 4divisjonslag, men det er aldri gøy å tape med kalassiffer.. MEN gutta børstet det av seg og leverte en gnistrende førsteomgang mot Kolnes.

Read More

Haugaland FK - Hemmingstad FK 2-4 (2-0) 5. Runde i 6. div av 03 - 18.05.15
Tilskuere: 29

Det var duket for årets første toppoppgjør når Haugaland FK tok imot Hemmingstad på Avaldsnes. Spenningen var til å føle og ta på. En kamp begge ville vinne! 

Det var en jevnspilt omgang, men Haugaland FK var effektive og satt inn 1-0 etter 35 minutter etter iherdig innsats fra Akam Jaff som fikk kranglet ballen i mål etter at Hemmingstad ikke klarte å få klarert. Like etter utnytter Christer et passivt Hemmingstad-forsvar med et flott skudd fra 30 meter som går via stolpen og inn. Dermed stod det 2-0 til pause hvor lagene hadde gode muligheter for å score. I pausen blir Haugaland enig om å fortsette der de slapp, men å bli litt mer kynisk i overgangene. Vi skulle la ballen gå i laget og få Hemmingstad til å løpe etter.

Slik gikk det ikke. Det var som om det var natt og dag. Hemmingstad ville mest og de var best. De rullet over Haugaland gang på gang og skuddene kom stadig nærmere. Når Haugaland i tillegg ikke klarte å klarere skikkelig så smalt målene inn fra distanse. Gode avslutninger kostet Haugaland FK dyrt. Det så lenge ut til å bli uavgjort, men like før slutt fikk Hemmingstad det målet de trengte og like etter kontret de inn sitt fjerde for dagen og beina så tunge ut hos Haugaland. 

Trenerens kommentar etter kampen: "Me tapte for et bedre lag idag guttar, men eg kan itje få vekk den følelsen av skuffelse for det. 2-0 til pause ska holda! Kanskje me tror me e bedre enn vi er, og at vi må slå langt og spille sikkert til enhver tid når me spille mot bedre lag, for me spilte hvertfall itje som vi avtalte i pausen. innsatsen var borte, vi skapte ingenting frem til 90+3. Tror me ska glemme denne kampen så fort som mulig fordi dette var en tragisk forestilling i andre omgang, vi var kanskje ikke noe bedre i første, men da spilte vi hvertfall på det sikre. Det som kanskje skuffer mest av alt er at når det er 4 minutter igjen av kampen ligger vi hvertfall ann til 1 poeng, men vi roter bort poenget på smågutte feil.... Kanskje eg e i overkant kritisk, men eg forvente bare mer. Alle mann må heva seg et hakk til neste kamp!"

Målscorere: Christer Eriksen og Akam Jaff

Banens best:
3p Christer Eriksen
2p Akam Jaff
1p Arvid Tønnessen

Kommenter denne saken