25 Feb, 2018

                                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Kampreferat Trott 2 - HFK
  • Kampreferat HFK - Hemmingstad FK
  • Kampreferat Moster - HFK
  • Troppen Moster - HFK
  • Kampreferat HFK - Kolnes

Trott 2 - Haugaland FK 1-2 (0-1) 8. Runde i 6 div av 03 - 08.06.2015
Tilskuere: 5 (pluss noen som stoppet litt opp når de gikk tur forbi banen)

Trener Per Øyvind var noen hårstrå mindre når vi var klar for avreise til Rommetveit og møte med Trott 2. I utgangspunktet var det få som kunne stille, og flere avbud i siste liten gjorde at vi reiste inn med en megatynn tropp. Allikevel klarte vi å mønstre en god 11'er og et par på benk. Hovedoppgaven var å riste av seg det stygge tapet mot Torvastad 2 i forrige runde.

Read More

Haugaland FK - Hemmingstad FK 2-4 (2-0) 5. Runde i 6. div av 03 - 18.05.15
Tilskuere: 29

Det var duket for årets første toppoppgjør når Haugaland FK tok imot Hemmingstad på Avaldsnes. Spenningen var til å føle og ta på. En kamp begge ville vinne! 

Read More

Moster IL - Haugaland FK 0-3(0-5) 4. Runde i 6. div av 03 - 11.05.2015
Tilskuere: 3 stk og en hund.

Etter en liten times kjøring, kom vi omsider frem til Moster Grendapark. Gaderobene samt "utedoen" som møtte gutta hadde sett sine bedre dager, lys i garderoben var det heller lite av, ettersom Erik "Brattis" Bratthammer skulle leke elektriker med en galvanisert vinkel han fant utenfor. Men, etter en liten stund fikk gutta summet seg sammen og Per var klar for peptalken før kamp.

Read More

Troppen til bortekampen Moster - Haugaland FK

I kveld drar Haugalands sønner til Moster for å møte nettopp Moster. Kl 20:00 er det avspark på Moster Grendapark og trener Per Øyvind Solstrand tar med seg følgende tropp: Martin Fauskanger, Ronny Skogen Sztankay, Tommy Solgård, Christer Eriksen, Jonas Melsom, Morten Stiansen Haugeland, Akam Jaff, Hendrik Magnussen, Anwario Jabur, Niklas Gustafsson, Erik Bratthammer, Reynaldo Andrés F. Galáz, Stian Langeland og Torjahn Håbjørg.

Lykke til gutter!

Read More

Haugaland FK - Kolnes 4-3(4-1) 3. Runde i 6. div av 03 - 04.05.2015
Tilskuere: ca 4

Kampen ble flyttet til gressbanen på Skeie i siste øyeblikk og dermed var det duket for første møte med ekte gress for gutta. Når det i tillegg var litt regn i lufta var det en glatt bane, noe som betydde at ballen gikk fort og Per Øyvind med sine grussko var som bambi på isen.Haugaland FK kom som slakt fra forrige kamp, hvor man tapte 2-6 mot Skjold IL i Rogalandscupen. Nå er riktignok Skjold IL et 4divisjonslag, men det er aldri gøy å tape med kalassiffer.. MEN gutta børstet det av seg og leverte en gnistrende førsteomgang mot Kolnes.

Read More

Haugaland FK - Stegaberg 29.04.14 kl 19.30

Etter å ha blitt ydmyket etter alle kunstens regler mot Leirvik må Haugaland FK vise at de er langt bedre enn hva resultatet tilsa. Dagens motstander blir riktignok ingen enkel motstand, ettersom de har en overbevisende 0-5 seier borte mot Falkeid i bagasjen. De har riktignok tapt 1 kamp også. Selv om det ikke er noe unnskyldning så har Stegaberg mer hviletid enn HFK ettersom deres kamp mot Vea 2 ble utsatt. 

Apropos Vea2. De vant 3-2 hjemme mot Ølen i går, så nå er det kun HFK som regjerer helt nederst på tabellen med 0 poeng. Dette må vi gjøre noe med! Budskapet er blitt banket inn igjennom hele helgen: BLØ FOR DRAKTEN!

Nå er det riktignok ikke HELT slikt vi hadde tenkt på, m e n Haugaland FK må vise at vi er langt bedre enn hva vi har vist til. Møt opp å se Haugaland FK ta tilbake initiativet, motet og holdningen! Kampen går på kunstgressbanen på Avaldsnens (muligens siste kamp på kunstgress, resten skal gå på gress) 

Spillere tilgjengelig for dagens oppgjør: 
Stig André, Ronny, Morten, Helge, Ludvig, Hendrik, Lars Andreas, Thomas Mørk, Mats, Kenneth, Arvid, Per Øyvind, Anwario, Niklas, Steinar og Svensken (Martin)

TAKE BACK THE NIGHT!

Kommenter denne saken