22 Sep, 2018

                                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Kampreferat Trott 2 - HFK
  • Kampreferat HFK - Hemmingstad FK
  • Kampreferat Moster - HFK
  • Troppen Moster - HFK
  • Kampreferat HFK - Kolnes

Trott 2 - Haugaland FK 1-2 (0-1) 8. Runde i 6 div av 03 - 08.06.2015
Tilskuere: 5 (pluss noen som stoppet litt opp når de gikk tur forbi banen)

Trener Per Øyvind var noen hårstrå mindre når vi var klar for avreise til Rommetveit og møte med Trott 2. I utgangspunktet var det få som kunne stille, og flere avbud i siste liten gjorde at vi reiste inn med en megatynn tropp. Allikevel klarte vi å mønstre en god 11'er og et par på benk. Hovedoppgaven var å riste av seg det stygge tapet mot Torvastad 2 i forrige runde.

Read More

Haugaland FK - Hemmingstad FK 2-4 (2-0) 5. Runde i 6. div av 03 - 18.05.15
Tilskuere: 29

Det var duket for årets første toppoppgjør når Haugaland FK tok imot Hemmingstad på Avaldsnes. Spenningen var til å føle og ta på. En kamp begge ville vinne! 

Read More

Moster IL - Haugaland FK 0-3(0-5) 4. Runde i 6. div av 03 - 11.05.2015
Tilskuere: 3 stk og en hund.

Etter en liten times kjøring, kom vi omsider frem til Moster Grendapark. Gaderobene samt "utedoen" som møtte gutta hadde sett sine bedre dager, lys i garderoben var det heller lite av, ettersom Erik "Brattis" Bratthammer skulle leke elektriker med en galvanisert vinkel han fant utenfor. Men, etter en liten stund fikk gutta summet seg sammen og Per var klar for peptalken før kamp.

Read More

Troppen til bortekampen Moster - Haugaland FK

I kveld drar Haugalands sønner til Moster for å møte nettopp Moster. Kl 20:00 er det avspark på Moster Grendapark og trener Per Øyvind Solstrand tar med seg følgende tropp: Martin Fauskanger, Ronny Skogen Sztankay, Tommy Solgård, Christer Eriksen, Jonas Melsom, Morten Stiansen Haugeland, Akam Jaff, Hendrik Magnussen, Anwario Jabur, Niklas Gustafsson, Erik Bratthammer, Reynaldo Andrés F. Galáz, Stian Langeland og Torjahn Håbjørg.

Lykke til gutter!

Read More

Haugaland FK - Kolnes 4-3(4-1) 3. Runde i 6. div av 03 - 04.05.2015
Tilskuere: ca 4

Kampen ble flyttet til gressbanen på Skeie i siste øyeblikk og dermed var det duket for første møte med ekte gress for gutta. Når det i tillegg var litt regn i lufta var det en glatt bane, noe som betydde at ballen gikk fort og Per Øyvind med sine grussko var som bambi på isen.Haugaland FK kom som slakt fra forrige kamp, hvor man tapte 2-6 mot Skjold IL i Rogalandscupen. Nå er riktignok Skjold IL et 4divisjonslag, men det er aldri gøy å tape med kalassiffer.. MEN gutta børstet det av seg og leverte en gnistrende førsteomgang mot Kolnes.

Read More

Spillerbørs

Poeng   Spiller
10   Akam Jaff
9   Christer Eriksen
5   Anwario Jabur
4   Arvid Tønnessen
4   Martin Fauskanger
4   Hendrik Magnussen
4   Øystein Vikestrand
3   Tommy Solgård
3   Per Øyvind Solstrand
3   Ludvig Lindreitli
2   Jonas Melsom
2   Kjetil Urheim
2   Erik Stanzen
1   Toan Chi Nguyen
1   Morten Stiansen Haugeland

Haugaland FK - Vats/Skjoldar 1-3 (1-1)
Tilskuere: 5
Dommer: Tommy Lothe (Ølen)

Da var sesongen igang igjen etter sommeren, vi hadde bare hatt 2 treninger før kampen, men allikevel var det god fart på den ene treningen jeg (Per Øyvind, red.) var tilstede på, vi hadde fokus på forsvarstrening og kompakthet på trening og vi bestemte oss for å prøve å følge det mønsteret i kamp også. Tett og kompakt går vi ut i en 4-4-1-1 formasjon med flat firer.


Vi ligger og venter på motstander og lar de trille ball i sin bakre firer, de prøver å få til spill på midten men Thomas og Ludvig dominerer midtbanen i store deler i kampen, noe som gjør at vats må prøve å slå langt. Noe de heller ikke får til med stort hell med Morten og Ali som stoppere som rydder opp det som kommer igjennom på midten. HFK kommer på noen overganger, og denne gangen er det Hendrik som er på vei igjennom. Det oppstår en løpsduell mellom Hendrik og en Vatsforsvarer. I mot dem kommer keeperen ut i full fart, og plutselig smeller det. Alle tre blir liggende, men det virker som om Hendrik fikk den tøffeste smellen. Ballen triller videre uten at noen var borti den, og HFK er muligens snytt for ett straffe. Men dommeren ser anderledes på det og mener Hendrik dytter i forsvareren i forkant. Hendrik må uansett ut pga skade, og blir kjørt til legevakten av Kenneth som sitter på benken. Plutselig hadde vi mistet 2 spillere. Til orientering, så var det ikke brudd på Hendrik så vi håper han er tilbake ganske kjapt.

Rundt halvspilt omgang etter at vats har ballen mest men skaper ingenting blir en ball slått i bakrommet til vats av Per Ø. Anwar er på hugget og jager ballen mot to vats stoppere, det ser ufarlig ut, men den ene stopperen til vats kludrer det til og Anwar er på blankt hold og tupper ballen inn med tåen. 1-0 til HFK er et faktum. Jeg får hvertfall en god følelse når vi scorer og tenker at idag er dagen der alt stemmer! 10 minutter senere kommer en Vats spiller (Morten tror eg) fri på kanten og skjærer fint inn i midten, Vidar henger etter men blir fraløpt og ingen i sikring gjør at Morten får smelle av ett skudd fra 19 meter i nærmeste hjørne... 1-1.... ikke lenge etterpå blåser dommeren av omgangen og vi får en velfortjent hvil etter mye hardt arbeid kollektivt og alene.

Treneren har ikke mye å utsette på hvordan laget har spilt og vi går utpå matta i andre omgang med den gode følelsen fortsatt. Men som alltid mot vats så er vi altfor få innbyttere, selv om vi var 4 innbyttere var det bare 2 av disse som ikke var skadet (!) vi er trøtte etter den massive jobben vi gjør og kreftene og kroppen går tom. 1-2 kommer halvveis i andre omgang der venstre kanten deres går forbi 3 (!) av våre spillere og setter den i lengste hjørnet bak en sjanseløs Harald. Utrolig kjipt at vi ikke klarer å stoppe han! 1-3 målet kommer etter et balltap av Captain fantastic Thomas på midtbanen, karen som snapper opp ballen stikker avgårde og sender ballen forbi stopperen vår og en umarkert høyrekant kan sette ballen hardt i nota bak Harald nok en gang. Vi hadde ikke mange sjansene i andre omgang, Anwar burde hatt 1 mål til, men sleivsparker den utenfor.

En godkjent kamp av alle og vi jobber effektivt og smart hele kampen, et stort steg i riktig retning og vi gleder oss allerede til kampen mot torvestad neste uke! Kan også nevne at Ali får ett rødt kort i siste sekund av kampen etter at han slo en motstander i ansiktet etter å ha blitt slått først, hvem som så verst ut etter slagene kan dere spørre vats spilleren om som så ut som han hadde fått en truck i trynet med en stoooor blåveis på høyre øye. Ikke noen oppførsel vi støtter i denne klubben, men i kampens hete kan reaksjonene komme og ber du opp til dans bør du tolerere at den andre også gjør noen "moves"....

Snakkes på trening neste uke folkens! Husk er det noen dere kjenner som har lyst å orlve seg for HFK, ta de med, eg har overgangspapirene klare ;-)

Poeng til børsen:
3 poeng: Morten Stiansen Haugeland
2 poeng: Thomas Mørk Vikse & Ludvig Lindreitli
1 poeng: Anwario Jabur

Sponsor

Neste Kamp

Forrige Kamp

15-06-2015 20:00
Haugaland FK 2 : 1 Sveio

Lag
Spilt V U T Diff MF Poeng
1 Haugar 2 8 7 1 0 24 - 9 15 22
2 Hemmingstad 8 7 0 1 32 - 7 25 21
3 Haugaland FK 8 5 0 3 22 - 17 5 15
4 Sveio 8 4 1 3 25 - 18 7 13
5 Torvastad 2 8 3 2 3 18 - 19 -1 11
6 Kolnes 8 2 2 4 14 - 17 -3 8
7 Trott 2 8 2 1 5 16 - 24 -8 7
8 Moster 8 1 1 6 10 - 28 -18 4
9 Vard 3 8 0 2 6 11 - 33 -22 2
10 Etne 2 0 0 0 0 0 - 0 0 0