22 Sep, 2018

                                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Kampreferat Trott 2 - HFK
  • Kampreferat HFK - Hemmingstad FK
  • Kampreferat Moster - HFK
  • Troppen Moster - HFK
  • Kampreferat HFK - Kolnes

Trott 2 - Haugaland FK 1-2 (0-1) 8. Runde i 6 div av 03 - 08.06.2015
Tilskuere: 5 (pluss noen som stoppet litt opp når de gikk tur forbi banen)

Trener Per Øyvind var noen hårstrå mindre når vi var klar for avreise til Rommetveit og møte med Trott 2. I utgangspunktet var det få som kunne stille, og flere avbud i siste liten gjorde at vi reiste inn med en megatynn tropp. Allikevel klarte vi å mønstre en god 11'er og et par på benk. Hovedoppgaven var å riste av seg det stygge tapet mot Torvastad 2 i forrige runde.

Read More

Haugaland FK - Hemmingstad FK 2-4 (2-0) 5. Runde i 6. div av 03 - 18.05.15
Tilskuere: 29

Det var duket for årets første toppoppgjør når Haugaland FK tok imot Hemmingstad på Avaldsnes. Spenningen var til å føle og ta på. En kamp begge ville vinne! 

Read More

Moster IL - Haugaland FK 0-3(0-5) 4. Runde i 6. div av 03 - 11.05.2015
Tilskuere: 3 stk og en hund.

Etter en liten times kjøring, kom vi omsider frem til Moster Grendapark. Gaderobene samt "utedoen" som møtte gutta hadde sett sine bedre dager, lys i garderoben var det heller lite av, ettersom Erik "Brattis" Bratthammer skulle leke elektriker med en galvanisert vinkel han fant utenfor. Men, etter en liten stund fikk gutta summet seg sammen og Per var klar for peptalken før kamp.

Read More

Troppen til bortekampen Moster - Haugaland FK

I kveld drar Haugalands sønner til Moster for å møte nettopp Moster. Kl 20:00 er det avspark på Moster Grendapark og trener Per Øyvind Solstrand tar med seg følgende tropp: Martin Fauskanger, Ronny Skogen Sztankay, Tommy Solgård, Christer Eriksen, Jonas Melsom, Morten Stiansen Haugeland, Akam Jaff, Hendrik Magnussen, Anwario Jabur, Niklas Gustafsson, Erik Bratthammer, Reynaldo Andrés F. Galáz, Stian Langeland og Torjahn Håbjørg.

Lykke til gutter!

Read More

Haugaland FK - Kolnes 4-3(4-1) 3. Runde i 6. div av 03 - 04.05.2015
Tilskuere: ca 4

Kampen ble flyttet til gressbanen på Skeie i siste øyeblikk og dermed var det duket for første møte med ekte gress for gutta. Når det i tillegg var litt regn i lufta var det en glatt bane, noe som betydde at ballen gikk fort og Per Øyvind med sine grussko var som bambi på isen.Haugaland FK kom som slakt fra forrige kamp, hvor man tapte 2-6 mot Skjold IL i Rogalandscupen. Nå er riktignok Skjold IL et 4divisjonslag, men det er aldri gøy å tape med kalassiffer.. MEN gutta børstet det av seg og leverte en gnistrende førsteomgang mot Kolnes.

Read More

Spillerbørs

Poeng   Spiller
10   Akam Jaff
9   Christer Eriksen
5   Anwario Jabur
4   Arvid Tønnessen
4   Martin Fauskanger
4   Hendrik Magnussen
4   Øystein Vikestrand
3   Tommy Solgård
3   Per Øyvind Solstrand
3   Ludvig Lindreitli
2   Jonas Melsom
2   Kjetil Urheim
2   Erik Stanzen
1   Toan Chi Nguyen
1   Morten Stiansen Haugeland

Haugaland FK - Falkeid 1-4 (1-2)
Tilskuere: 5
Dommer: Marcin Kowalski (Djerv 1919)

Vi går ut i en 4-5-1 formasjon med vingene som offensive bidrag. Vi er også obs på den sterke midtbanen til Falkeid og er klar for å demme opp for de ballsikre på midten. Kampen starter veldig bra for HFK, jeg føler vi har god kontroll på banespillet og til tider rundspiller vi Falkeid. Vi klarer også å gjøre motstanderne frustrerte med duellspillet vårt noe som ble tatt opp i garderoben. Stig og Lars springer som om de har djevelen i hælene og fortjener ros for at vi klarer å spille så pent som vi gjør i deler av første omgang! Thomas viser styrke og gir "bank" til alle på midten. Men som i de fleste andre kamper er det gjestene som går opp i Ledelse etter at Morten feilberegner avstanden til linjen når han skal skjerme ballen ut. En agressiv Falkeid spiller snapper ballen fra Morten og legger inn enkelt på 5 meter til Olav Askeland som putter 0-1 til Falkeid, de gamle er fortsatt eldst ( Olav er vel nærmere 50 vil eg tro) .

Vi fortsetter å skape sjanser med både skudd fra Lars og Hendrik (Som forøvrig gjør en strålende innsats på topp!) Presset resulterer i en corner som Lars legger på første, den blir klarert til 7 meter der Morten står og venter på ballen med ryggen til målet. I disse VMtider han tar selvfølgelig en "brasse" som går inn etter litt fomling fra Keeper. Herlig innsats inne i 16 meteren til motstanderene. Falkeids mål nummer to kommer av at en spiller på midten får altfor mye plass og ingen går i press på han, han fyrer av et skudd som går via Morten og i mål! Ufortjent etter mine øyne. Kampen går til pause med 1-2 ledelse til Falkeid.

I pausen er vi ved godt mot og vi bestemmer oss for å fortsette den gode trenden fra første omgang, Vi gjør 3 bytter etter 50 minutt spilt cirka, noe som har skadet spillet i de andre kampene, men vi holder ut 5 minutter med ok spill før det smeller nok en gang fra Falkeid. Harald (som er skadet og ble kastet inn i kampen selv om han ikke er klar enda) kløner det til da han får ett innlegg som hadde gått ut, men istedenfor å la den gå ut til målspark så stopper han ballen og mister kontrollen. Ballen spretter til nevnte Olav som enkelt kan putte den i mål på 2 meters hold. Uheldig!! Det fjerde målet kommer etter et frispark fra HFK som Falkeid kontrer på, vi er ikke gode nok til å komme hjem med en gang og det åpner seg store rom for Falkeid spillerene. Kapteinen deres legger inn et innlegg til Olav (som forøvrig var offside) som bommer på ballen og innlegget går direkte i mål. 1-4 er et faktum.

Etter dette gjør vi mange bytter og kampen blir litt kaotisk fra begge hold. Vi har noen sjanser på slutten med Anwar og Arvid som roper på straffe etter en god takling fra deres duellsterke midtstopper. Arvids klagerop til dommeren blir ikke bønnhørt og han ligger plantet i gresset gråtkvalt.... Kampen ebber ut til 1-4 og Falkeid vinner.

Totalt sett er det greit at Falkeid vinner til slutt, men jeg føler vi henger med i store deler av kampen og at resultatet lyver litt mtp sjanser og spill. Uansett så skal vi reise oss mot Vea 2 som ligger forholdsvis likt som oss på tabellen med bare 1 vinn og 1 uavgjort til nå, her har vi sjansen til å endelig starte sesongen, før sommerferien. Og hva hadde vel ikke smakt bedre enn med en seier før sommerfesten neste fredag!!! Eg vett det hadde blitt litt ekstra pils på meg då! (fudle blir eg nok uansett).... Glede meg allerede til neste kamp og la oss ta med det positive spillet til kampen mot vea 2 så tror eg me banke bøndene fra Karmøy!!!

Sportslig hilsen fra Per Øyvind Solstrand

Poeng til børsen:
3 poeng : Hendrik Magnussen
2 poeng : Stig Blomseth
1 poeng : Lars Andreas Larsen

Sponsor

Neste Kamp

Forrige Kamp

15-06-2015 20:00
Haugaland FK 2 : 1 Sveio

Lag
Spilt V U T Diff MF Poeng
1 Haugar 2 8 7 1 0 24 - 9 15 22
2 Hemmingstad 8 7 0 1 32 - 7 25 21
3 Haugaland FK 8 5 0 3 22 - 17 5 15
4 Sveio 8 4 1 3 25 - 18 7 13
5 Torvastad 2 8 3 2 3 18 - 19 -1 11
6 Kolnes 8 2 2 4 14 - 17 -3 8
7 Trott 2 8 2 1 5 16 - 24 -8 7
8 Moster 8 1 1 6 10 - 28 -18 4
9 Vard 3 8 0 2 6 11 - 33 -22 2
10 Etne 2 0 0 0 0 0 - 0 0 0