25 Sep, 2018

                                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Kampreferat Trott 2 - HFK
  • Kampreferat HFK - Hemmingstad FK
  • Kampreferat Moster - HFK
  • Troppen Moster - HFK
  • Kampreferat HFK - Kolnes

Trott 2 - Haugaland FK 1-2 (0-1) 8. Runde i 6 div av 03 - 08.06.2015
Tilskuere: 5 (pluss noen som stoppet litt opp når de gikk tur forbi banen)

Trener Per Øyvind var noen hårstrå mindre når vi var klar for avreise til Rommetveit og møte med Trott 2. I utgangspunktet var det få som kunne stille, og flere avbud i siste liten gjorde at vi reiste inn med en megatynn tropp. Allikevel klarte vi å mønstre en god 11'er og et par på benk. Hovedoppgaven var å riste av seg det stygge tapet mot Torvastad 2 i forrige runde.

Read More

Haugaland FK - Hemmingstad FK 2-4 (2-0) 5. Runde i 6. div av 03 - 18.05.15
Tilskuere: 29

Det var duket for årets første toppoppgjør når Haugaland FK tok imot Hemmingstad på Avaldsnes. Spenningen var til å føle og ta på. En kamp begge ville vinne! 

Read More

Moster IL - Haugaland FK 0-3(0-5) 4. Runde i 6. div av 03 - 11.05.2015
Tilskuere: 3 stk og en hund.

Etter en liten times kjøring, kom vi omsider frem til Moster Grendapark. Gaderobene samt "utedoen" som møtte gutta hadde sett sine bedre dager, lys i garderoben var det heller lite av, ettersom Erik "Brattis" Bratthammer skulle leke elektriker med en galvanisert vinkel han fant utenfor. Men, etter en liten stund fikk gutta summet seg sammen og Per var klar for peptalken før kamp.

Read More

Troppen til bortekampen Moster - Haugaland FK

I kveld drar Haugalands sønner til Moster for å møte nettopp Moster. Kl 20:00 er det avspark på Moster Grendapark og trener Per Øyvind Solstrand tar med seg følgende tropp: Martin Fauskanger, Ronny Skogen Sztankay, Tommy Solgård, Christer Eriksen, Jonas Melsom, Morten Stiansen Haugeland, Akam Jaff, Hendrik Magnussen, Anwario Jabur, Niklas Gustafsson, Erik Bratthammer, Reynaldo Andrés F. Galáz, Stian Langeland og Torjahn Håbjørg.

Lykke til gutter!

Read More

Haugaland FK - Kolnes 4-3(4-1) 3. Runde i 6. div av 03 - 04.05.2015
Tilskuere: ca 4

Kampen ble flyttet til gressbanen på Skeie i siste øyeblikk og dermed var det duket for første møte med ekte gress for gutta. Når det i tillegg var litt regn i lufta var det en glatt bane, noe som betydde at ballen gikk fort og Per Øyvind med sine grussko var som bambi på isen.Haugaland FK kom som slakt fra forrige kamp, hvor man tapte 2-6 mot Skjold IL i Rogalandscupen. Nå er riktignok Skjold IL et 4divisjonslag, men det er aldri gøy å tape med kalassiffer.. MEN gutta børstet det av seg og leverte en gnistrende førsteomgang mot Kolnes.

Read More

Spillerbørs

Poeng   Spiller
10   Akam Jaff
9   Christer Eriksen
5   Anwario Jabur
4   Arvid Tønnessen
4   Martin Fauskanger
4   Hendrik Magnussen
4   Øystein Vikestrand
3   Tommy Solgård
3   Per Øyvind Solstrand
3   Ludvig Lindreitli
2   Jonas Melsom
2   Kjetil Urheim
2   Erik Stanzen
1   Toan Chi Nguyen
1   Morten Stiansen Haugeland

Sveio 4-1 Haugaland FK 22-05/14

Vett ikke hva Per sa før pre-match, men hvis han sa at laget skulle starte rolig og spille ball så var det ikke det som helt skjedde.

Kampen starta rolig, men hver gang HFK fikk låne ballen fikk de ikke stort mye til. Noe panikk oppspill eller balltap her og der. Sveio spiller mye ball langs kantene og bak forsvarsfireren. Spissene deres lurer ofte bak HFK sitt forsvar, men det er ikke mye de heller får ut av dette. Forsvaret og midtbanen har store mellomrom til tider og sveio presser med 4 mot 4 mot forsvaret konstant, noe som gjør det åpent for backene til Sveio til å komme opp og få ball på kantene. HFK produserer svært lite foran Sveio sitt mål de første 30min og målet imot kommer rundt 25min etter at en Sveio spiller lurer seg bak forsvarsfireren etter en god langpasning fra back og kommer seg alene med keeper. Han runder keeperen før har trilleren den i mål. Forsvaret roper på offside, men ifra benkens ståsted så var den innenfor.

 

Thomas tar like gjerne og meier spilleren ned like etter Sveiospilleren setter siste touch på ballen før den går over mållinja. Greit nok gult kort. Så skjer det bytter på sidene. Vidar går venstre og Hendrik går høyre. Plutselig spiller Haugaland ball og har den mest de siste 15 av første omgang. Først får Per en solid sjanse til å avslutte mot mål, men viser ikke akkurat frem en slegge av en fot og det hele ebber ut i ingenting. Flott spill i forkant av dette. Så spiller Haugaland vakker fotball som resulterer i et nydelig mål ifra forsvarssjefen Thomas vikse. Nydelig 1 touch spill som ender opp hos Thomas som har tatt løpet opp og plasserer ballen oppi vinkelen fra rundt 20m. Haugaland kan hvertfall skryte på seg at det var kampens flotteste mål. Det går til pause med stillingen 1-1 og et håp om å ta med seg alle poengene etter avslutning av 1 omgang.

Andre omgang starter igjen med mye spill ifra Sveio. og jeg tror vi på benken talte 3 skudd mot mål ifra haugaland som ikke var særlig truende gjennom hele 2 omgang. Er ikke mer å si om 2 omgang uten at det må være noe av det verste undertegnede har sett ifra HFK i år. 2-1, 3-1 og 4-1 kommer som sagt etter svakt spill og et fullstendig uorganisert HFK. Sveio får et hav med rom og utnytter alle våre feil. Keeperen til HFK gjør noen heroiske redninger ganger uten at returene blir fulgt opp. Ikke stort mye å glede seg over i denne kampen. Dette skulle være en kamp hvor fremmøtte supportere ifra HaugalandFK sko endelig se laget krige til seg 3 poeng. Tvert imot ble det motsatte skjedde.

Haugaland har nok kvaliteter i laget til å kunne hevde seg i denne divisjonen, men HFK såg ut i denne kampen ikke til å fungere som et lag store deler av kampen i det hele tatt. Spiller HFK fremmover slik som de gjorde på 1-1 skåringen, ja da kan laget begynne å hanke inn poeng. For det var utrolig bra spill. Fremover så bør HFK se på hver kamp som en cupfinale, spille ball med ro og ikke stresse i hver situasjon. HFK er for opptatt med å spille ballen opp raskest mulig. På en slik måte er det vanskelig å få til godt spill og sjanser. My opinion.

Dagens negative: Det meste. Dommerbokå va temmelig fullt opp med spillernavn ifra HFK med gul skrift. Var ikke mange som blant de 11 som sto uten kort. Også 4 mål imot, mens det kunne vært flere.
Dagens positive: Målet. Sko gjerne hatt det på opptak.
Dagens morsomste: Bergenseren slår til igjen. Henger seg etter en sveio spiller rundt livet som om han var redd at han sko forlate ham. Bortimot alle på tribunen lo.
Dagens løp: Steinar hadde et fantastisk løp mot boksen i andre omgang uten at det ble noe til. Også Thomas sitt løp opp mot målet som han puttet fortjener ros.

3 poeng: Thomas Mørk Vikse
2 poeng: Steinar Sørvik Stavland
1 poeng: Stig André Andersen

- Mads Alsaker-

Sponsor

Neste Kamp

Forrige Kamp

15-06-2015 20:00
Haugaland FK 2 : 1 Sveio

Lag
Spilt V U T Diff MF Poeng
1 Haugar 2 8 7 1 0 24 - 9 15 22
2 Hemmingstad 8 7 0 1 32 - 7 25 21
3 Haugaland FK 8 5 0 3 22 - 17 5 15
4 Sveio 8 4 1 3 25 - 18 7 13
5 Torvastad 2 8 3 2 3 18 - 19 -1 11
6 Kolnes 8 2 2 4 14 - 17 -3 8
7 Trott 2 8 2 1 5 16 - 24 -8 7
8 Moster 8 1 1 6 10 - 28 -18 4
9 Vard 3 8 0 2 6 11 - 33 -22 2
10 Etne 2 0 0 0 0 0 - 0 0 0